Itt vannak az első képek a Redmi K70-ről

Idő előtt kiszivárgott néhány fotó a Xiaomi egyik következő ár-érték arány bajnok okostelefonjáról, ami Ázsiában Redmi K70 név alatt mutatkozhat be, nem kizárt azonban, hogy a korábbi évek mintáján alapulva hozzánk Poco F6-ként érkezhet meg.
Megosztás
Megosztás
Itt vannak az első képek a Redmi K70-ről

A Xiaomi mondhatni a szokásos menetrend szerint halad a Redmi K70-nel, noha azt egyelőre nem tudni még, hogy mikor tervezik a készülék megjelenését, de afelől már semmi kétségünk sem lehet, hogy odakint még 2023-ban megjelenik a teljes széria, ami vélhetően csak jövőre bukkanhat fel az európai boltok polcain.

Mit tud a Redmi K70?

Sajnos erre a kérdésre még nem lehet teljesen egyértelműen válaszolni. Amivel kapcsolatban biztosak lehetünk, hogy a készülék ismét a Xiaomi 14-et szeretné követni egy kicsit, de ahhoz mérten sokkal olcsóbban adja tudását.

Ez sem tántorítja azonban el a gyártót attól, hogy valamelyik modellben a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as csúcslapkát alkalmazza, de alighanem ez csak a K70 Pro vagy Pro Plus verzióiban válhat valósággá, hiszen egy alapmodellnél enyhe túlzás lenne ezzel előrukkolni.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Sőt mi több, a készülékről kiszivárogtak az első fotók, amelyek alapján nemcsak a hardver, hanem a termékdizájn tekintetében egyaránt sokat kölcsönzött a gyártó a Xiaomi 14-től, így például a formavilág, valamint a kamerák elrendezése egyaránt pontosan olyan, mintha azt látnánk.

A Redmi K70-es modellt egyébiránt háromféle típusban pletykálják, így van az alapmodell, amiről gyakorlatilag még semmit sem tudunk, illetve lesz egy Pro, illetve egy Pro Plus változat, amelyek a küllem tekintetében nagy hasonlóságot vonultatnak majd fel, hardveres fronton azonban már nagy lesz köztük a különbség.

Beszéljünk a kamerarendszerről

A napvilágot látott képek alapján feltételezhető még egy és más a K70-es modellekről. Amiben biztosak lehetünk, hogy a termékcsaládon belül ezek lesznek az első olyan modellek, amelyeknél a kamerák ennyire szorosan helyezkednek el, méghozzá vízszintes kialakítás mellett, amire a termékcsalád történetében még nem volt példa.

Ez azt is feltételezheti, hogy a Xiaomi szeretne ezen a téren egy magasabb szintre fejlődni a K70-es modellekkel, de a fotók alapján mégis úgy tűnik, hogy legfeljebb a főszenzor tekintetében lehetnek változások.

A segédszenzorok ugyanis a fotók alapján ismét a középkategóriából ismerős megoldásoknak tűnnek, így nagy valószínűséggel egy 5 megapixeles mélységérzékelővel, valamint egy 2 megapixeles makrókamerával érkezhet a készülék.

A képek alapján másra nehéz lenne következtetni, de az még biztos, hogy a készüléken biztosan találunk majd infraportot és sztereó hangszórót.

Legkésőbb decemberben érkezhet a Xiaomi Redmi K70

A Xiaomi egyelőre nem közölt konkrét információkat arról, hogy mikor érkezhet a Redmi K70, de Lu Weibing külön utalt arra, hogy hamarosan indulhat a készülék, így Kínában alighanem még ebben a hónapban, de legkésőbb decemberben számíthatnak rá.

Hogy a nyugati verziók mikor érkeznek, az egyelőre kérdéses még, ellenben amint sor kerül erre, mifelénk nagy valószínűséggel Poco F6 név alatt kell számolnunk velük.

Képek: https://www.notebookcheck.net/Possible-Xiaomi-Redmi-K70-and-Redmi-K70-Pro-images-surface-online-as-executive-teases-late-2023-release.767415.0.html